Studentermedhjælper med flair for digital kommunikation søges

Hos CPC Social er vi på jagt efter en studentermedhjælper, der både har evnen og lysten til at arbejde strategisk og praktisk med kommunikation og markedsføring, og som gerne vil hjælpe os og vores kunder med at få en styrket indsats på digitale kanaler.

Vi tilbyder dig et job, hvor…

  • dit primære arbejde vil være skriftlig formidling i alle former f.eks. nyhedsbreve, sociale medier, annoncetekster, blogindlæg, webtekster m.m.
  • du får et selvstændigt ansvar for en række opgaver herunder bl.a. eksekveringen af kommunikationsindsatsen på tværs af CPC Socials marketingkanaler
  • du kommer til at bidrage med contentproduktion for en række af vores kunder.

Derudover vil jobbet indimellem også byde på mindre forefaldende opgaver i forbindelse med driften af vores kontor.

Om dig:

  • du er i gang med en relevant uddannelse inden for kommunikation og/eller marketing og søger et studierelevant job
  • du kan arbejde 10-20 timer om ugen
  • du er en dygtig kommunikator, som selv er i stand til at skrive relevant indhold på tværs af kanaler
  • du er en skarp korrekturlæser, og du kan dine kommaer
  • du er initiativrig, engageret og selvstændig.

Vi forventer, at du har erfaring med at arbejde professionelt og kommercielt med f.eks. sociale medier, nyhedsbreve, webtekster m.m.

Det er en fordel
… hvis du også har erfaring med videoproduktion og -redigering til kommercielt brug, ligesom vi også vil sætte pris på, hvis du har evner inden for grafisk produktion til sociale medier.

Om os
Vi er specialister i adfærdsbaseret annoncering på Facebook og Instagram, og hver dag hjælper vi danske såvel som internationale brands med at nå deres mål via sociale medier.

Du kan læse mere om os på www.cpcsocial.dk

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til individuel aftale.

Ansøgning
Send ansøgning og CV til Christian Strandberg på cs@cpcsocial.dk hurtigst muligt, senest 26. januar. Vi afholder samtaler løbende og forventer at ansætte med start 1. februar eller 1. marts.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte partner, Christian Strandberg, på cs@cpcsocial.dk eller +45 26301496.