Vi skaber målbar succes via adfærdsbaseret Instagram og Facebook annoncering

 

Få skræddersyet din Instagram og Facebook annoncering

Skal du have overført din marketingstrategi til de sociale medier? Eller have designet en helt ny SoMe-strategi fra bunden? Vi hjælper dig hele vejen fra idé og strategi til eksekvering og evaluering.

 

Med over 5 års erfaring indenfor Facebook og Instagram annoncering på vegne af danske og internationale virksomheder, ved vi, hvad der skal til for at få dit indhold til at give størst mulig effekt.

 

Vi skaber markante resultater via adfærdsbaseret annoncering, der målretter dine annoncer mod de mest attraktive brugere, på den mest optimale måde.

 

Du får skræddersyet din Instagram og Facebook annoncering, så den matcher dine KPI’er og skalerer din forretning – hvad enten du ønsker øget omsætning, branding eller kunder i butikken.

 

Under hele forløbet samarbejder du med én Marketing Manager, som du altid nemt og hurtigt kan komme i kontakt med. Du har hele tiden hånd i hanke med forløbet og får løbende sparring og opdatering på, hvordan dine kampagner præsterer.

Vi sørger herudover altid for en klar, brugervenlig afrapportering af resultaterne, og af hvordan de forholder sig til de opstillede mål.

Workshop

Vi afholder workshops i Instagram og Facebook annoncering hos virksomheder i hele landet. I får konkrete værktøjer til, hvordan I selv kan optimere jeres annoncering – så den skalerer jeres forretning.

Vores undervisning tager afsæt i jeres virkelighed, den nyeste viden og vores erfaring, på en letspiselig og brugbar måde. I får skræddersyet jeres workshop til lige netop jeres behov og får viden og konkrete anbefalinger, der kan implementeres fra dag 1.

Vi afholder både korte oplæg, workshops over et par timer og heldags-seminarer – afhængigt af jeres ønsker. Prisen for en workshop varierer afhængigt af jeres ønsker.

Rådgivning

Vi tilbyder også ekstern rådgivning, til dig, der foretrækker selv at stå for din Instagram eller Facebook annoncering, men har brug for sparring til din strategi og eksekvering.

 

Du får strategisk sparring, baseret på den nyeste viden og vores erfaringer. Vi finkæmmer din annoncekonto og fremhæver fordele og ulemper: hvad fungerer, hvad skal der skrues på, og bliver der tracket på den rigtige måde?

 

Du får klare anbefalinger, så du kan optimere strategien og dine kampagner – og skalere din virksomhed.

Audit

Har du selv udarbejdet en SoMe kampagne, kan du få den evalueret hos os, inden du lancerer.

 

Vi gennemgår din Business Manager og annoncekonto og fremhæver fordele og ulemper samt sikrer den optimale opsætning. Hvad skal der skrues på, for at få maksimal effekt af kampagnen? Får du mest muligt ud af dine trackingmuligheder?

 

Vi giver dig hands-on råd og vejledning med afsæt i vores erfaringer og giver dig en nem, brugervenlig rapport med konkrete anbefalinger, du kan gå videre med.