Privatlivspolitik

Cookiepolitik

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der giver mulighed for at lagre oplysninger, eller tilgå allerede lagrede oplysninger på brugerens pc, smartphone, tablet eller lignende, med det formål at indhente data om brugeren. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Vi benytter en række af cookies. Nogle gemmes kun under dit besøg af hjemmesiden og slettes, når du lukker din internetbrowser. Denne type cookies kaldes session cookies.

Andre cookies gemmes i en længere periode, denne type kaldes Persistent cookies. Disse cookies kan f.eks. måle statistik over brugen af vores hjemmeside.

Hvordan bruger vi cookies?

Vi bruger cookies for at forbedre kvaliteten af vores hjemmeside og for at gøre hjemmesiden mere relevant for dig.

Når du går ind på vores hjemmeside, sendes en cookie til din computer, smartphone, tablet eller anden enhed, du anvender til brug af vores hjemmeside (alle enheder vil fremefter blot kaldes ”computer”).

Ved brug af vores hjemmeside, herunder ved at fortsætte videre fra denne side, samtykker du til, at vi må placerer cookies på din computer. Derudover accepterer du at du er enig i og har forstået disse cookiebetingelser, som forklarer hvordan du kan administrer dine cookievalg og -indstillinger.

Administration af dine cookies

De cookies der anvendes af vores hjemmeside bliver placeret af en tredjepart. De fleste internetbrowsere accepterer cookies automatisk. Du kan ændre indstillingerne på din browser så du helt kan forhindre at der sættes cookies på din computer.
Disse cookies kan linke eller henvise til sociale netværk som så Facebook. Ligeledes kan de leverer informationer om dit besøg på hjemmesiden til markedsføring, så vi kan forstå den målgruppe der benytter hjemmesiden samt præsenterer relevante reklamer for dig.
Læs mere om cookies fra Facebook

Der benyttes også cookies fra Google Analytics for at forstå, hvordan vi kan forbedre brugeroplevelsen. Disse cookies bruges til at lave statistik over for eksempel, hvilke sider du besøger, og hvor lang tid du besøger dem.
Læs mere om cookies fra Google Analytics

Vi benytter Evolution360 og Linkedin til at indsamle data om hvilke virksomheder der benytter vores hjemmeside. Disse oplysninger bruges til videre at definere opbygningen af vores hjemmeside for at gøre den så relevant som muligt. Yderligere benyttes disse cookies til efterfølgende at levere annoncering via de platforme hvor dette er muligt.
Læs mere om cookie fra Evolution360 og LinkedIn

Yderligere kan der forekomme cookies fra Instagram, YouTube og MixMax. For at vi kan integrere sociale medier og videoer på siden benytter vi ”sharing-cookies” eller delings-cookie, som udbydes af mediet selv. Læs venligst privatlivspolitik hos det respektive medie for at se hvordan de håndterer dine personlige data.
· Instagram
· Youtube
· MixMax

CPC Social er ikke ansvarlig for eventuelle hjemmesider der linkes til eksternt. Ikke alle cookie politiker kan læses på dansk.

Du kan læse meget mere om cookies på www.minecookies.org/cookiehandtering, der indeholder yderligere informationer om cookies og hvordan du kan blokerer for dem eller helt slette dem.

Cookies der er placeret på din computer, kan nemt slettes efterfølgende.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside kan vi i visse tildfælde indsamler og behandler en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, benytter en formular via hjemmesiden, f.eks. en kontakt formular.
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og virksomhedsnavn. Det vil typisk være i forbindelse ved kontakt via en formular.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af hjemmesiden, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.
Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil aldrig forekomme.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@cpcsocial.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Opdateret Fredag den 25. maj 2018