Paid Social Specialist

Vi søger dig, der kan hjælpe vores kunder med deres SoMe marketing – primært annoncering på Facebook og Instagram, men TikTok, Snapchat, Pinterest og LinkedIn er også platforme, vi hjælper vores kunder på.

 

Om dig

Du har erfaring med annoncering på Facebook og Instagram (og måske også andre SoMe-platforme) og med at eksekvere kampagner enten fra bureau eller et brand/virksomhed.

 

Du har en god forståelse for digital markedsføring generelt, og du brænder for paid social marketing. Dit nuværende niveau behøver ikke at være bad-ass-ninja, men omvendt er dit foretrukne annonceværktøj ikke boost-knappen, og du famler ikke i blinde i Business Manager.

 

  • Du kan sætte dig i vores kunders sted, rådgive og sælge deres produkter, services og ydelser.
  • Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og fokuseret, at du gør dig umage, og at du vil gøre en forskel for vores kunder og deres bundlinie – hver dag.
  • Du er ikke bange for data, og du brænder for hele tiden at skabe bedre resultater for vores kunder. Du trives med kundekontakt og dialog og er skarp til at formidle resultater.

 

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor…

  • Du kommer til at arbejde med en alsidig portefølje af virksomheder.
  • Du har rig mulighed for at påvirke din egen hverdag, og der er ikke langt fra tanke til handling, og selvom vi stræber efter højest mulige faglige niveau og drives af fælles succes, så er tonen uformel og stilen afslappet.
  • Vi arbejder hjemme op til 3 dage om ugen efter behov. 
  • Vi går ikke op i, hvornår du møder, eller hvornår du forlader kontoret. Til gengæld går vi op i, at du er ambitiøs og engageret både i forhold til dine kunder, dine kolleger og CPC Social som arbejdsplads.
  • Det er vigtigt for os, at du som medarbejder ikke har flere opgaver, end du kan nå at håndtere inden for almindelig arbejdstid.
  • Vi går kl. 14 om fredagen, fordi det er herligt med en lang weekend.
  • Vi har en skarp, fælles bonusordning, som udløses hvis vi lykkes som hold.

 

 

Om CPC Social

Vi laver adfærdsbaseret annoncering, der kan måles hele vejen ned til bundlinjen. Vores fokus ligger på annoncering via sociale medier. Vi skaber resultater baseret på viden, 8 års hands on-erfaring og knastør data.

 

Som bureau er vi best in class Meta Business Partner og dermed anerkendt af Meta for vores evne til at forstå Metas platforme, eksekvere og skabe resultater på vegne af vores kunder. Vi er certificerede hos Snapchat og LinkedIn og preferred partner hos TikTok.

 

Vores ydelser er håndtering af SoMe kampagner, lige fra idé til opsætning, håndtering, optimering og videre til evaluering af kampagnens performance. Vi rådgiver og sparrer med en lang række virksomheder, og sidst men ikke mindst afholder vi workshops for en lang række styrelser og virksomheder.

 

Vi arbejder blandt andet for Signify, Akademikernes A-kasse, Eva Solo, AIDS-Fondet, FDM, Center for Offentlig Innovation, 3F, SteamRex, Zleep Hotels, Rådet for Sikker Trafik, Jane Kønig, Dagbladet Information og mange flere.

 

Vi har ikke noget ønske om at være de største, men stræber efter at være de bedste.

 

Jobstart efter aftale.

Hvis du synes, at din profil matcher vores ønsker, så skriv til Christian Strandberg på cs@cpcsocial.dk senest den 20. maj og fortæl, hvorfor det netop er dig, der skal med på holdet.

 

Hvis du har spørgsmål, så er du meget velkommen til at ringe på 26301496. 

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vil du have besked, når vi søger nye medarbejdere?

Vær den første til at se stillingsopslaget ved at tilmelde dig maillisten nedenunder. Så er du den første til at få besked, når det måske er dig, vi mangler!