Paid Social Specialist

Vi søger en ny medarbejder.

 

Du skal hjælpe vores kunder med deres SoMe marketing – primært annoncering på Facebook og Instagram, men Snapchat, Pinterest og LinkedIn kan også komme på tale.

Helt konkret kommer din arbejdsdag til at bestå af:

 • Håndtering af annoncering på Facebook og Instagram, lige fra idégenerering og oplæg til kampagner, håndtering, opsætning og eksekvering og videre til rådgivning, vejledning og afrapportering
 • Kundekontakt- og ansvar, herunder løbende kundemøder
 • Projektledelse og ansvar for dine egne kunders kampagner
 • Opstart af nye kunder
 • Budgetansvar

Du kommer til at referere til Head of Paid Social og Partner, Christian Rosenbech.

Om dig

Du har god erfaring med SoMe marketing og du har specifikt arbejdet med annoncering på Facebook og Instagram. Du skal brænde for social media marketing og i særdeleshed paid social. Du har en god forståelse for digital markedsføring generelt, og du er helt afklaret med, at det primære annonceredskab på Facebook ikke er ‘boost-knappen’. Begreber som CPA, CPM, DPA og ROAS får dig ikke til at rynke på næsen. Du har styr på dit SoMe værktøjsbælte men ved samtidigt også at relevant og skarpt indhold, forståelse for målgrupper og brugeradfærd er grundstenene for succes med SoMe marketing.

 

 • Du evner at sætte dig i vores kunders sted, sælge deres produkter, services og ydelser.
 • Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og fokuseret, at du gør dig umage, og at du vil gøre en forskel for vores kunder og deres bundlinie – hver dag.
 • Du er ikke bange for data, og du brænder for hele tiden at skabe bedre resultater for vores kunder. Du trives med kundekontakt og dialog og er skarp til at formidle resultater.

 

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor du kommer til at arbejde med en bred portefølje af store og små virksomheder inden for forskellige brancher og på forskellige markeder.

 • Du får masser af faglig sparring, og vi stræber hele tiden efter at sætte barren højere.
 • Du har rig mulighed for at påvirke din egen hverdag, og dine idéer er værdsat. Der er ikke langt fra tanke til handling, og selvom vi stræber efter højest mulige faglige niveau og drives af fælles succes, så er tonen uformel og stilen afslappet.
 • Vi går ikke op i, hvornår du møder, eller hvornår du forlader kontoret. Til gengæld går vi op i at din arbejdsdag giver mening ligesom vi også går op i at du ikke har mere arbejde på din tallerken end at du kan nå det inden for den arbejdstid som du får løn for. Omvendt forventer vi at du er ambitiøs og engageret både i forhold til dine kunder, dine kolleger og CPC Social som arbejdsplads.
 • Vi går kl. 14 om fredagen. Ganske enkelt fordi det giver mening at forlænge weekenden en smule.
 • Du arbejder hjemme en dag om ugen hvis du har lyst til det og hvis du har brug for mere fleksibilitet, så finder vi sikkert også en løsning på det.
 • Vi har en skarp, fælles bonusordning som udløses hvis vi lykkes som hold.

 

 

 

Vi arbejder blandt andet for Signify, Rudolph Care, Eva Solo, AIDS-Fondet, FDM, Center for Offentlig Innovation, SteamRex, Kolding Storcenter, Zleep Hotels, Rådet for Sikker Trafik og mange flere.

Vi har ikke noget ønske om at være de største, men stræber efter at være de bedste.

 

 

Om CPC Social

Vi laver adfærdsbaseret annoncering, der kan måles hele vejen ned til bundlinjen. Vores fokus ligger på annoncering via sociale medier primært på Facebook og Instagram. Vi skaber resultater baseret på viden, hands on-erfaring og knastør data.

Hvis du synes, at din profil matcher vores ønsker, så send en ansøgning til Christian Strandberg på cs@cpcsocial.dk. Hvis du har spørgsmål, så er du meget velkommen til at ringe på 26301496. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Ansøgningsfrist: 10. august
Men send din ansøgning hurtigst muligt, vi ansætter når vi har fundet den rette kandidat.

Arbejdssted: Frederiksberg

Ansættelsesstart: 1. september eller efter aftale