Kreative og inspirerende kanvas annoncer

Juli 2017

 

Facebook annoncer kan som bekendt komme i mange varianter. Kanvas annoncer giver mulighed for at slippe kreativiteten løs med visuelt flotte annoncer for en virksomhed eller et produkt.

Hvad kan en kanvas annonce?

En kanvas annonce kan bestå af både tekst, billeder, slideshows, videoer, lyd og links samlet i et interaktiv format.
Når man klikker sig ind i en kanvas annonce fra News feed på mobilen, fylder annoncen hele skærmen og man kan interagere ved f.eks. at tilte mobilen fra side til side. Kanvas annoncerne er udelukkende udviklet til at give en god brugeroplevelse på mobile enheder, så man kan derfor ikke se et kanvas på computeren.

Hvad betyder det for dig som annoncør?

  • Mulighed for at give brugeren nyttig information på en visuel flot måde
  • Chancen for at skabe større opmærksomhed omkring dit brand
  • Du kan fastholde brugerne i længere tid end normalt
  • Du har større chance for at brugerne husker dit brand

 

Hvornår er et kanvas det rigtige valg?

Én af fordelene ved en kanvas annonce er hastigheden. Almindelige links, der leder brugeren væk fra Facebook, kan være op til ti gange længere tid om at loade, end en kanvas annonce er om at åbne. Man risikerer derfor ikke, at brugeren mister tålmodigheden inden annoncen er hentet.

Derudover er en af de helt store fordele at formatet er så anderledes rent visuelt end en almindelig annonce. Dermed bliver budskaberne med et kanvas langt stærkere og folk bruger længere tid på at læse om netop din virksomhed eller dit produkt.

Vi har lavet kanvas annoncer for flere af vores kunder, hvor brugerne i gennemsnit har brugt mellem 30-40 sekunder på at læse kanvas annoncen. Det er rigtig lang tid i annonceverdenen og derfor værdifuld tid, hvor du har brugernes fulde opmærksomhed.

Et kanvas duer derfor ikke til at skabe hurtig opmærksomhed eller promovere et slagtilbud – det giver derimod brugeren mulighed for at blive inspireret og fordybe sig i et bestemt emne.

Det kunne f.eks. være:

  • en præsentation af din virksomhed eller dine ansatte
  • en forsmag på et magasin, katalog eller en brochure
  • et menukort eller en program for et arrangement
  • en præsentation af et nyt produkt med fokus på unikke features

 

Kontakt os her, hvis vi skal se på dine muligheder for en kanvas annonce.

Klik her for at læse om kanvas formatet på Facebook Business.


Kender du nogen der kunne få glæde af en kanvas annonce? Du er velkommen til at dele blogindlægget.

Hvis du vil have relevante nyheder fra Facebook direkte i din indbakke, kan du tilmelde dig vores månedlige nyhedsbrev lige her.