Business Development Manager

CPC Social er på udkig efter en Business Development Manager, som brænder for salg og kan være med til at vækste vores forretning. Du får ansvaret for vores salgsproces og tilgang af nye kunder. Eftersom salgsansvaret ligger hos dig, er der også rig mulighed for at definere og påvirke, hvordan vores salgsprocesser skal være.
Vi har vækstambitioner og de mål skal du være med til at indfri Det betyder masser af dialog med potentielle kunder og mødeaktivitet. Du skal også være med til at fastholde og udvikle vores eksisterende kunder og det kræver god kundekontakt og evnen til at forstå vores kunders behov og forløse deres potentiale.

 

Om os

CPC Social arbejder med SoMe-marketing, primært annoncering via Facebook og Instagram.

Vi hjælper virksomheder med hele processen omkring datadrevet markedsføring, lige fra strategiudvikling, content creation, håndtering og optimering af annoncer til evaluering og afrapportering. Kort sagt hele vejen rundt om vores kunders SoMe-marketing. Vi arbejder både med hands-on eksekvering af kampagner og afholdelse af workshops og undervisning. Kunderne tæller en lang række større virksomheder såsom Zleep Hotels, FDM, Signify, Politiken, Rådet for Sikker Trafik, Eva Solo, Biografklub Danmark, Tuborg Fondet og mange flere.

 

Dig og jobbet
Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet være at:

 • Identificere, opsøge og kvalificere nye leads
 • Afholde salgsmøder
 • Strukturere og gennemføre salgsprocessen fra a-z
 • Onboarde nye kunder og sikre optimal opstart
 • Sikre fortsat succes og fastholde vores kunder

 

Hvis du har interessen for det, er der også mulighed for at afholde aktiviteter for vores kunder og potentielle kunder, f.eks. afholdelse af Morgenbriefs, webinarer, workshops mm.

Efter en solid indkøring i CPC Social som virksomhed, vores services og ydelser vil vi i fællesskab opstille en række realistiske mål og sikre, at du kan tage ansvar for din del af vores fælles salgsplan.

 

Din erfaring og kvalifikationer

Du skal være god til at skabe, udvikle og vedligeholde relationer. Det er desuden vigtigt for os, at du vægter troværdighed højt og sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde. Du skal hverken sælge sand i Sahara eller vand i svømmehallen. Du skal derimod i dialog med potentielle kunder og derigennem afdække om et samarbejde med os er relevant samt sikre at vores eksisterende kunder fortsat føler at vi er den helt rigtige samarbejdspartner.

Vores kunders forventninger til relevant og effektiv SoMe-marketing er tårnhøje. Det samme er vores ambitioner. Vi er meget ydmyge og bevidste omkring det privilegium, det er at arbejde med de brands og virksomheder, der står på vores kundeliste. Derfor forventer vi også, at dine ambitioner er høje, og at du ligeledes er dit ansvar bevidst.

 

Om dig

Det er en forudsætning, at du har praktisk erfaring med salg, især opsøgende salg.

Derudover er du også:

 • Udadvendt, proaktiv og brænder for salg – også kold canvas
 • Struktureret, selvkørende og kan holde mange bolde i luften
 • Troværdig og kan sætte dig i rollen som rådgiver
 • Pligtopfyldende, målrettet og tager ansvar

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra tidligere arbejde i bureaubranchen.

 

Vi tilbyder

 • Et job i en uformel virksomhed
 • Masser af medbestemmelse, ansvar og udviklingsmuligheder
 • Muligheden for at arbejde i et af Danmarks absolut bedste SoMe- marketingbureauer
 • Muligheden for at repræsentere en virksomhed, hvor du kan stå inde for de services, du skal sælge

 

Indtil nu har vi varetaget salgsarbejdet internt, og vi kender vores trackrecord for de seneste tre år, så vi ved præcis, hvad det kræver at få en ny kunde i hus. Din løn er, ligesom dig, resultatorienteret med en attraktiv bonusordning.

Hvis du er interesseret i stillingen, så fortæl os, hvorfor det er dig, vi mangler på holdet. Ansøgningsfrist 20. juli.

 

Arbejdssted: Frederiksberg
Ansættelsesstart: Medio august eller efter aftale

 

Send din ansøgning til Christian Strandberg på cs@cpcsocial.dk.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller CPC Social, er du velkommen til at kontakte partner, Christian Strandberg, på telefon 26301496 eller mail cs@cpcsocial.dk