Annoncering på TikTok

Nå ud til nye målgrupper, og øg din omsætning på det visuelle medie TikTok, hvor du med kreative annoncer effektivt kan skabe gode resultater.

Don’t make ads. Make a new trend. Make it interesting. Make a TikTok.

Det er vejen til succes på verdens hurtigst voksende sociale medie, hvis man spørger TikTok selv.

Her i Norden bruger folk i gennemsnit 65 minutter på TikTok om dagen. Den største gruppe af brugere er de 18-24-årige, som udgør 47% af de danske TikTok-brugere. Men de ældre segmenter på 25-55 år fylder mere og mere på det sociale medie, så der er altså masser af relevante målgrupper for dig som annoncør.

 

Brugerne på mediet vil underholdes og inspireres, og det stiller også krav til dig som annoncør. Modsat andre medier skal dine annoncer nemlig ikke ligne annoncer, men native indhold, og her er lyde og musik en vigtig spiller.

Men er TikTok ikke bare et socialt medie for dans og lip syncs?

Der er masser af dans og sang på TikTok, men der er også rig mulighed for at øge omsætningen for din forretning.

Hvad end du er på jagt efter leads, konverteringer eller arbejder med brand awareness, så er TikTok en oplagt platform.

Videoformatet er 9:16, som du kender det fra Stories og Snapchat, videoerne kan være fra 5-60 sekunder. Du kan opsætte pixel tracking, og i TikToks Ads Manager kan du følge dine kampagners performance.

Skab de bedste resultater med et Business Partner Bureau
Der er mange forskellige annoncemuligheder på TikTok – også i Danmark – men de muligheder er begrænsede, hvis du ikke bruger et bureau som os, der er Business Partner med TikTok.
Som Business Partner har vi adgang til mange flere annonceformater og muligheder, end du har som privat virksomhed. Samtidig er vi tilknyttet en Agency Partnership Manager, som altid er klar til at skabe de bedste resultater for vores kunder.
Vi har allerede onboardet flere af vores kunder på det hastigt voksende sociale medie!
Overvejer du også at annoncere på TikTok?
Vi hjælper dig godt i gang!

I får skræddersyet jeres workshop til lige netop jeres behov og får viden og konkrete anbefalinger, der kan implementeres fra dag 1.

 

Vi afholder både korte oplæg, workshops over et par timer og heldags-seminarer – afhængigt af jeres ønsker. Prisen for en workshop varierer afhængigt af jeres ønsker.

Workshop

Vi afholder workshops i Instagram og Facebook annoncering hos virksomheder i hele landet. I får konkrete værktøjer til, hvordan I selv kan optimere jeres annoncering – så den skalerer jeres forretning. Vores undervisning tager afsæt i jeres virkelighed, den nyeste viden og vores erfaring, på en letspiselig og brugbar måde.

I får skræddersyet jeres workshop til lige netop jeres behov og får viden og konkrete anbefalinger, der kan implementeres fra dag 1.

 

Vi afholder både korte oplæg, workshops over et par timer og heldags-seminarer – afhængigt af jeres ønsker. Prisen for en workshop varierer afhængigt af jeres ønsker.

Udover at eksekvere selve annonceringen på Snapchat kan vi hjælpe dig med:

  • udvikling af din strategi
  • eksekvering af annoncering
  • opsætning af korrekt Pixel tracking
  • generel sparring om din TikTok-strategi
  • kreativ sparring om content til kampagner
  • produktion af content til kampagner
  • optimering på baggrund af data og performance
  • evaluering af performance og data

Rådgivning

Vi tilbyder også ekstern rådgivning, til dig, der foretrækker selv at stå for din Instagram eller Facebook annoncering, men har brug for sparring til din strategi og eksekvering.

 

Du får strategisk sparring, baseret på den nyeste viden og vores erfaringer

Vi finkæmmer din annoncekonto og fremhæver fordele og ulemper: hvad fungerer, hvad skal der skrues på, og bliver der tracket på den rigtige måde?

 

Du får klare anbefalinger, så du kan optimere strategien og dine kampagner – og skalere din virksomhed.

Det får du som kunde hos os

Kreativitet

Vi går innovativt til dine kreativer og dine budskaber, så det spiller på alle annonceplaceringer og platforme.

 

Adfærdsbaseret annoncering

Baseret på din målgruppes digitale adfærd håndterer og optimerer vi dine kampagner for at sikre, at de lever op til din virksomheds KPI’er i forhold til performance.

 

Afrapportering

Vi giver dig klar afrapportering, så du nemt får overblik over resultaterne, og hvorvidt dine kampagner performer som de skal i forhold til de opsatte mål.

Audit

Har du selv udarbejdet en SoMe kampagne, kan du få den evalueret hos os, inden du lancerer.

 

Vi gennemgår din Business Manager og annoncekonto og fremhæver fordele og ulemper samt sikrer den optimale opsætning.

Hvad skal der skrues på, for at få maksimal effekt af kampagnen? Får du mest muligt ud af dine trackingmuligheder?

 

Vi giver dig hands-on råd og vejledning med afsæt i vores erfaringer og giver dig en nem, brugervenlig rapport med konkrete anbefalinger, du kan gå videre med.

.