Annoncering på Snapchat

Skab opmærksomhed omkring dit brand blandt nye målgrupper, og læg op til interaktion gennem annoncering på et af verdens hurtigst voksende sociale medier, hvor særligt den unge målgruppe hersker.

249 millioner mennesker verden over benytter sig dagligt af Snapchat. I Danmark tjekker 25 procent af personer over 12 år ind på platformen hver dag. Det sociale medie er dog særligt populært blandt danske børn i alderen 9-14 år, hvoraf 59 procent ugentligt bruger platformen. Snapchat er derfor ideel til dig, der gerne vil nå ud til den helt unge målgruppe.

 

Når du annoncerer på Snapchat, er dine muligheder for at få resultater mange. Du kan bruge platformens annonceringsmuligheder til at øge brand awareness, få flere app-installationer, drive mere trafik til dit website, yde kundeservice eller få flere kunder i din online eller fysiske butik.

Annonceformaterne på Snapchat består blandt andet af klassiske billede- og videoannoncer, som vi kender dem fra Facebook og story-annoncer, der giver mulighed for at nå ud til brugerne med en serie af annoncer samt collection-annoncer, hvor brugerne kan scrolle sig igennem et udvalg af dine produkter og klikke sig direkte ind på dit website for at købe dem.

 

Men platformen tilbyder også mere interaktive former som AR-filtre og spil, der giver brugerne mulighed for at interagere med dit brand og dine produkter – og dermed at dele dit brand med deres netværk via billeder og spilresultater.

 

Muligheden for at annoncere på Snapchat er relativt ny i Danmark, og det kan blive en fordel for dig, der er klar til at komme i gang med at annoncere på Snapchat.

 

Det betyder nemlig, at konkurrencen om opmærksomheden er mindre!

 

Snapchat har både et analyse- og målsætningsværktøj der ligesom på eksempelvis Facebook giver dig mulighed for dels at få indblik i dine kampagners performance og løbende optimering, så du kan annoncere med størst mulig kommerciel effekt. Dels at nå ud til målgrupper, der baseret på alt fra e-maillister til interesser, demografi og lokation samt nye målgrupper, der minder om dine allerede eksisterende kunder.

I får skræddersyet jeres workshop til lige netop jeres behov og får viden og konkrete anbefalinger, der kan implementeres fra dag 1.

 

Vi afholder både korte oplæg, workshops over et par timer og heldags-seminarer – afhængigt af jeres ønsker. Prisen for en workshop varierer afhængigt af jeres ønsker.

Workshop

Vi afholder workshops i Instagram og Facebook annoncering hos virksomheder i hele landet. I får konkrete værktøjer til, hvordan I selv kan optimere jeres annoncering – så den skalerer jeres forretning. Vores undervisning tager afsæt i jeres virkelighed, den nyeste viden og vores erfaring, på en letspiselig og brugbar måde.

I får skræddersyet jeres workshop til lige netop jeres behov og får viden og konkrete anbefalinger, der kan implementeres fra dag 1.

 

Vi afholder både korte oplæg, workshops over et par timer og heldags-seminarer – afhængigt af jeres ønsker. Prisen for en workshop varierer afhængigt af jeres ønsker.

Udover at eksekvere selve annonceringen på Snapchat kan vi hjælpe dig med:

  • opsætning af korrekt Pixel tracking
  • generel sparring om din Snapchat-strategi
  • kreativ sparring om content til kampagner
  • produktion af content til kampagner
  • optimering på baggrund af data og performance
  • evaluering af performance og data
  • en plan for, hvordan du annoncerer på kryds og tværs af sociale medier

Rådgivning

Vi tilbyder også ekstern rådgivning, til dig, der foretrækker selv at stå for din Instagram eller Facebook annoncering, men har brug for sparring til din strategi og eksekvering.

 

Du får strategisk sparring, baseret på den nyeste viden og vores erfaringer

Vi finkæmmer din annoncekonto og fremhæver fordele og ulemper: hvad fungerer, hvad skal der skrues på, og bliver der tracket på den rigtige måde?

 

Du får klare anbefalinger, så du kan optimere strategien og dine kampagner – og skalere din virksomhed.

Det får du som kunde hos os

Kreativitet

Vi går innovativt til dine visueller og dine budskaber, så det spiller på alle annonceplaceringer.

 

Adfærdsbaseret annoncering

Baseret på din målgruppes digitale adfærd håndterer og optimerer vi dine kampagner for at sikre, at de lever op til din virksomheds KPI’er i forhold til performance.

 

Afrapportering

Vi giver dig klar afrapportering, så du nemt får overblik over resultaterne, og hvorvidt dine kampagner performer som de skal i forhold til de opsatte mål.

Audit

Har du selv udarbejdet en SoMe kampagne, kan du få den evalueret hos os, inden du lancerer.

 

Vi gennemgår din Business Manager og annoncekonto og fremhæver fordele og ulemper samt sikrer den optimale opsætning.

Hvad skal der skrues på, for at få maksimal effekt af kampagnen? Får du mest muligt ud af dine trackingmuligheder?

 

Vi giver dig hands-on råd og vejledning med afsæt i vores erfaringer og giver dig en nem, brugervenlig rapport med konkrete anbefalinger, du kan gå videre med.

.