Annoncering på LinkedIn

På verdens største faglige netværk, LinkedIn, kan du nå ud til relevante beslutingstagere og indsamle brandvarme leads med annoncer, som du kan målrette efter jobtitel, funktion og branche.

De seneste år er der sket meget på LinkedIn, der i dag er verdens største sociale medie for erhvervsfolk, og bare i Danmark er der over 2,5 millioner brugere.

 

Det gør det sociale medie ideelt til dig, der befinder sig inden for B2B-segmentet.

 

Det interessante ved at annoncere på LinkedIn er, at du har mulighed for at målrette dine annoncer efter jobtitel, funktion og branche.

 

Med den rette annonceringsstrategi er der derfor stort potentiale for, at du når ud til personer, der har en reel interesse i dine budskaber, og som derfor hurtigt kan handle på dem.

 

Du har altså mulighed for at opnå gode resultater med annoncering på LinkedIn, som er kendt for sine høje konverteringer og særlige evne til at indsamle brugbare leads.

Platformen er bestemt også relevant, når det kommer til at skabe øget brand awareness.

 

Annonceformaterne på LinkedIn gør det blandt andet muligt at dele dine budskaber via alt fra video- eller karruselannoncer i feed, som vi kender det fra Facebook, til dynamiske annoncer og beskedannoncer.

 

I LinkedIns Campaign Manager har du mulighed for at få indblik i dine kampagner og optimere dem. På den måde har du konstant fingeren på pulsen med, hvor godt dine kampagner performer.

I får skræddersyet jeres workshop til lige netop jeres behov og får viden og konkrete anbefalinger, der kan implementeres fra dag 1.

 

Vi afholder både korte oplæg, workshops over et par timer og heldags-seminarer – afhængigt af jeres ønsker. Prisen for en workshop varierer afhængigt af jeres ønsker.

Workshop

Vi afholder workshops i Instagram og Facebook annoncering hos virksomheder i hele landet. I får konkrete værktøjer til, hvordan I selv kan optimere jeres annoncering – så den skalerer jeres forretning. Vores undervisning tager afsæt i jeres virkelighed, den nyeste viden og vores erfaring, på en letspiselig og brugbar måde.

I får skræddersyet jeres workshop til lige netop jeres behov og får viden og konkrete anbefalinger, der kan implementeres fra dag 1.

 

Vi afholder både korte oplæg, workshops over et par timer og heldags-seminarer – afhængigt af jeres ønsker. Prisen for en workshop varierer afhængigt af jeres ønsker.

Udover at eksekvere selve annonceringen på LinkedIn kan vi hjælpe dig med:

  • opsætning af korrekt tracking
  • generel sparring om din LinkedIn-strategi
  • kreativ sparring om content til kampagner
  • produktion af content til kampagner
  • optimering på baggrund af data og performance
  • evaluering af performance og data
  • en plan for, hvordan du annoncerer på kryds og tværs af sociale medier

Rådgivning

Vi tilbyder også ekstern rådgivning, til dig, der foretrækker selv at stå for din Instagram eller Facebook annoncering, men har brug for sparring til din strategi og eksekvering.

 

Du får strategisk sparring, baseret på den nyeste viden og vores erfaringer

Vi finkæmmer din annoncekonto og fremhæver fordele og ulemper: hvad fungerer, hvad skal der skrues på, og bliver der tracket på den rigtige måde?

 

Du får klare anbefalinger, så du kan optimere strategien og dine kampagner – og skalere din virksomhed.

Det får du som kunde hos os

Kreativitet

Vi går innovativt til dine visueller og dine budskaber, så det spiller på alle annonceplaceringer.

 

Adfærdsbaseret annoncering

Baseret på din målgruppes digitale adfærd håndterer og optimerer vi dine kampagner for at sikre, at de lever op til din virksomheds KPI’er i forhold til performance.

 

Afrapportering

Vi giver dig klar afrapportering, så du nemt får overblik over resultaterne, og hvorvidt dine kampagner performer som de skal i forhold til de opsatte mål.

Audit

Har du selv udarbejdet en SoMe kampagne, kan du få den evalueret hos os, inden du lancerer.

 

Vi gennemgår din Business Manager og annoncekonto og fremhæver fordele og ulemper samt sikrer den optimale opsætning.

Hvad skal der skrues på, for at få maksimal effekt af kampagnen? Får du mest muligt ud af dine trackingmuligheder?

 

Vi giver dig hands-on råd og vejledning med afsæt i vores erfaringer og giver dig en nem, brugervenlig rapport med konkrete anbefalinger, du kan gå videre med.

.