Annoncering på Facebook

Øg dit salg, få flere leads eller skab opmærksomhed om dit brand og dine budskaber med annoncering på verdens største sociale medie.

Med sine 1,79 milliarder daglige aktive brugere fordelt på kryds og tværs af landegrænser er Facebook verdens største sociale medie. Her i Danmark er vi også storforbrugere, og i 2020 var 65 procent af danskerne over 12 år på Facebook mindst én gang om dagen.

 

Den store brug af Facebook gør det sociale medie til en optimal annonceringsplatform, hvor platformens avancerede målretningsværktøjer blandt andet gør det muligt at uploade brugerdefinerede målgrupper fra e-maillister, at designe dine helt egne målgrupper ud fra alder, køn, interesser og geografi og at oprette kopimålgrupper, der minder om målgrupper, der tidligere har givet gode resultater.

 

På den måde er du sikret at nå ud til målgrupper, der på den ene eller den anden måde er relevante for dig.

 

De sidste otte år har vi hjulpet danske og internationale virksomheder på over 10 markeder med at vækste deres forretning gennem adfærdsbaseret annoncering på Facebook.

 

Derfor ved vi også, at uanset om du er på jagt efter at skabe mere opmærksomhed om dit brand, at sælge mere eller at få flere leads, så kan vi med den rette annonceringsstrategi på Facebook hjælpe dig med at nå dertil.

Facebooks enestående analyseværktøjer gør dig klogere på din målgruppes interesser og adfærd og giver dig et unikt indblik i data fra dine kampagner, hvilke greb der virker, og hvilke der skal optimeres.

På den måde sikrer du, at du altid annoncerer med størst mulig kommerciel effekt til den billigste pris, og at du når ud til den målgruppe, der skaber mest værdi for din virksomhed eller organisation.

 

Facebook er det sociale medie, der har det største udvalg af forskellige annonceformater. Du kan lave alt fra det klassiske feedformat, til karruseller, stories og ‘lynoplevelser’, der inviterer dine brugere til interaktion og til at gå på opdagelse i dit brand.

 

Fordi Facebook ejer Instagram, går annoncering på de to platforme ofte hånd i hånd. Det betyder, at dine annoncer ofte vil køre på begge platforme, og at du dermed får mest muligt ud af dine annoncekroner, uden at det koster ekstra for dig. Læs mere om annoncering på Instagram her.

I får skræddersyet jeres workshop til lige netop jeres behov og får viden og konkrete anbefalinger, der kan implementeres fra dag 1.

 

Vi afholder både korte oplæg, workshops over et par timer og heldags-seminarer – afhængigt af jeres ønsker. Prisen for en workshop varierer afhængigt af jeres ønsker.

Workshop

Vi afholder workshops i Instagram og Facebook annoncering hos virksomheder i hele landet. I får konkrete værktøjer til, hvordan I selv kan optimere jeres annoncering – så den skalerer jeres forretning. Vores undervisning tager afsæt i jeres virkelighed, den nyeste viden og vores erfaring, på en letspiselig og brugbar måde.

I får skræddersyet jeres workshop til lige netop jeres behov og får viden og konkrete anbefalinger, der kan implementeres fra dag 1.

 

Vi afholder både korte oplæg, workshops over et par timer og heldags-seminarer – afhængigt af jeres ønsker. Prisen for en workshop varierer afhængigt af jeres ønsker.

Udover at eksekvere selve annonceringen på Facebook kan vi hjælpe dig med:

  • opsætning af korrekt Pixel tracking
  • opsætning af Facebook Shops
  • generel sparring om din Facebook-strategi
  • kreativ sparring om content til kampagner
  • produktion af content til kampagner
  • optimering på baggrund af data og performance
  • evaluering af performance og data
  • en plan for, hvordan du annoncerer på kryds og tværs af sociale medier
  • udvikling af strategi og sikring af best practice

Rådgivning

Vi tilbyder også ekstern rådgivning, til dig, der foretrækker selv at stå for din Instagram eller Facebook annoncering, men har brug for sparring til din strategi og eksekvering.

 

Du får strategisk sparring, baseret på den nyeste viden og vores erfaringer

Vi finkæmmer din annoncekonto og fremhæver fordele og ulemper: hvad fungerer, hvad skal der skrues på, og bliver der tracket på den rigtige måde?

 

Du får klare anbefalinger, så du kan optimere strategien og dine kampagner – og skalere din virksomhed.

Det får du som kunde hos os

Kreativitet

Vi går innovativt til dine visueller og dine budskaber, så det spiller på alle annonceplaceringer.

 

Adfærdsbaseret annoncering

Baseret på din målgruppes digitale adfærd håndterer og optimerer vi dine kampagner for at sikre, at de lever op til din virksomheds KPI’er i forhold til performance.

 

Afrapportering

Vi giver dig klar afrapportering, så du nemt får overblik over resultaterne, og hvorvidt dine kampagner performer som de skal i forhold til de opsatte mål.

Audit

Har du selv udarbejdet en SoMe kampagne, kan du få den evalueret hos os, inden du lancerer.

 

Vi gennemgår din Business Manager og annoncekonto og fremhæver fordele og ulemper samt sikrer den optimale opsætning.

Hvad skal der skrues på, for at få maksimal effekt af kampagnen? Får du mest muligt ud af dine trackingmuligheder?

 

Vi giver dig hands-on råd og vejledning med afsæt i vores erfaringer og giver dig en nem, brugervenlig rapport med konkrete anbefalinger, du kan gå videre med.

.