Annoncering på Instagram

Instagram er et visuelt social medie, der med sit populære story-format og mulighed for at udforske produkter og services i feed, er ideelt til dig, der gerne vil skabe mere opmærksomhed om dit brand og øge dit salg.

Instagram er et fotobaseret socialt netværk, og derfor henvender det sociale medie sig primært til dig, der vil vise dine budskaber eller produkter visuelt frem gennem infografikker, billeder eller kreative videoer.

 

Med sine 854.6 millioner brugere er Instagram det andet største sociale medie i verden. Det sociale medie er også i høj kurs i Danmark, hvor en tredjedel af danskerne dagligt tjekker ind på platformen. Der er derfor rig mulighed for at nå ud til en bred vifte af mennesker.

 

Det, at Instagram er et fotobaseret socialt netværk, afspejler sig også i platformens muligheder for at gøre opmærksom på dit brand gennem annoncering.

 

Her er det nemlig interaktive, visuelle annonceformater i stories eller feed, der hjælper dig med at få dine budskaber ud over stepperne og at vise dine produkter frem.

 

Særligt story-formatet har slået igennem, og verden over er der 500 millioner brugere, som dagligt benytter sig af stories.

 

I Danmark bruger 72 procent af Generation Z til at se stories, og en undersøgelse fra Tyskland, England og Frankrig viser, at 58 procent af de adspurgte var blevet mere interesserede i et brand eller produkt efter at have set det i stories, imens halvdelen af dem besøgte websitet efter at have set et produkt eller en tjeneste i stories.

 

Kigger vi på tværs af vores kunders annoncekonti, ser vi også gode resultater via annoncering i stories på Instagram.

Her er der sket et fald på 71 procent i prisen per 1000 brugere nået, et fald på 58 procent per tusind annoncevisninger (CPM) og et fald på 46 procent i fald i pris per køb sammenlignet med andre annonceformater på andre sociale medier.

Der er altså gode muligheder for at opnå resultater med annoncering på Instagram, særligt når det kommer til at skabe opmærksomhed om sit brand eller at sælge sine tjenester eller produkter.

 

Derudover er Shop-formatet netop blevet lanceret på Instagram, hvilket betyder at dine kunder kan shoppe dine produkter direkte gennem feed og story uden at forlade platformen. På den måde kan du tilbyde dine kunder en nem, hurtig og gnidningsfri købsoplevelse.

 

Facebook ejer Instagram, og derfor tilbyder Instagram samme avancerede værktøjer, når det kommer til målretning af annoncer og analyse af dine målgrupper og kampagners performance.

 

Helt konkret betyder det, at du selv kan definere nye målgrupper ud fra køn, alder, interesser eller geografi, oprette brugerdefinerede målgrupper ud fra e-maillister eller lignende og nå ud til kopimålgrupper, der minder om allerede eksisterende målgrupper, der tidligere har ført til gode resultater.

 

Derudover giver Facebooks analyseværktøjer dig et unikt indblik i, hvordan dine kampagner performer, så du løbende kan sikre dig at annoncere med størst mulig effekt.

 

Fordi Instagram er ejet af Facebook, går annoncering på de to platforme ofte hånd i hånd. Det betyder, at dine annoncer ofte vil køre på begge platforme, og at du dermed får mest muligt ud af dine annoncekroner, uden at det koster ekstra for dig. Læs mere om annoncering på Facebook her.

I får skræddersyet jeres workshop til lige netop jeres behov og får viden og konkrete anbefalinger, der kan implementeres fra dag 1.

 

Vi afholder både korte oplæg, workshops over et par timer og heldags-seminarer – afhængigt af jeres ønsker. Prisen for en workshop varierer afhængigt af jeres ønsker.

Workshop

Vi afholder workshops i Instagram og Facebook annoncering hos virksomheder i hele landet. I får konkrete værktøjer til, hvordan I selv kan optimere jeres annoncering – så den skalerer jeres forretning. Vores undervisning tager afsæt i jeres virkelighed, den nyeste viden og vores erfaring, på en letspiselig og brugbar måde.

I får skræddersyet jeres workshop til lige netop jeres behov og får viden og konkrete anbefalinger, der kan implementeres fra dag 1.

 

Vi afholder både korte oplæg, workshops over et par timer og heldags-seminarer – afhængigt af jeres ønsker. Prisen for en workshop varierer afhængigt af jeres ønsker.

Udover at eksekvere selve annonceringen på Instagram kan vi hjælpe dig med:

  • opsætning af korrekt Pixel tracking
  • opsætning af Instagram Shops
  • generel sparring om din Instagram-strategi
  • kreativ sparring om content til kampagner
  • produktion af content til kampagner
  • optimering på baggrund af data og performance
  • evaluering af performance og data
  • en plan for, hvordan du annoncerer på kryds og tværs af sociale medier

Rådgivning

Vi tilbyder også ekstern rådgivning, til dig, der foretrækker selv at stå for din Instagram eller Facebook annoncering, men har brug for sparring til din strategi og eksekvering.

 

Du får strategisk sparring, baseret på den nyeste viden og vores erfaringer

Vi finkæmmer din annoncekonto og fremhæver fordele og ulemper: hvad fungerer, hvad skal der skrues på, og bliver der tracket på den rigtige måde?

 

Du får klare anbefalinger, så du kan optimere strategien og dine kampagner – og skalere din virksomhed.

Det får du som kunde hos os

Kreativitet
Vi går innovativt til dine visueller og dine budskaber, så det spiller på alle annonceplaceringer.

Adfærdsbaseret annoncering
Baseret på din målgruppes digitale adfærd håndterer og optimerer vi dine kampagner for at sikre, at de lever op til din virksomheds KPI’er i forhold til performance.

Afrapportering
Vi giver dig klar afrapportering, så du nemt får overblik over resultaterne, og hvorvidt dine kampagner performer som de skal i forhold til de opsatte mål.

Hvad skal der skrues på, for at få maksimal effekt af kampagnen? Får du mest muligt ud af dine trackingmuligheder?

 

Vi giver dig hands-on råd og vejledning med afsæt i vores erfaringer og giver dig en nem, brugervenlig rapport med konkrete anbefalinger, du kan gå videre med.

Audit

Har du selv udarbejdet en SoMe kampagne, kan du få den evalueret hos os, inden du lancerer.

 

Vi gennemgår din Business Manager og annoncekonto og fremhæver fordele og ulemper samt sikrer den optimale opsætning.

Hvad skal der skrues på, for at få maksimal effekt af kampagnen? Får du mest muligt ud af dine trackingmuligheder?

 

Vi giver dig hands-on råd og vejledning med afsæt i vores erfaringer og giver dig en nem, brugervenlig rapport med konkrete anbefalinger, du kan gå videre med.

.