Derfor skal du bruge Facebook Business Manager

Oktober 2016

 

Har du og din virksomhed glæde af Facebook Business Manager?

Hvis du spørger os er svaret er soleklart ‘ja’!

 

Den største fordel ved Facebook Business Manager er, at den samler alle de features du som virksomhed har brug for, et sted. Business Manager er en platform separat fra Facebook, som giver dig et overblik over alle konti og sider du har adgang til.

Hvis du ikke er helt sikker på om Facebook Business Manager er noget for dig, har vi her samlet 4 gode grunde til at du skal skifte allerede i dag.

 

Sikkert ejerskab over dine sider og konti

Ved at skifte til Business Manager, sikrer du at alle facebooksider og annonce-konti der tilhører din virksomhed, rent faktisk er ejet af din virksomhed.

Normalt er alle sider og annonce-konti nemlig administreret og ejet af personlige profiler. Ulempen ved private-ejede virksomhed-sider er, at skulle den person der ejer siden vælge at sige op, forsvinder både side, konti og alt tidligere arbejde.

Når du flytter din virksomhedskonti til Business Manager er du dog sikret at dette ikke sker, da ejerskabet dermed flyttes fra en privat profil til din virksomhed.

 

Arbejd let med eksterne partnere

Facebook Business Manager gør det muligt at give ’partner-adgang’ til din virksomheds sider og konti. I praksis betyder dette at du kan lade eksterne partnere arbejde på din annonce-konto, uden at skulle give dem administratorrettigheder til din virksomhed.

Din konto vil blive tilgængelig fra den eksterne partners egen Business Manager-side, og du er samtidig sikret at ejerskabet af din virksomhedsside forbliver hos dig.

 

Adskil forretning og fornøjelse

Som sagt er Facebook Business Manager en separat platform. Dette betyder at du, når du skifter, kan holde din private Facebook-profil helt adskilt fra dit arbejde.

Business Manager er koblet til din arbejdsmail, og det er her du får alle mails og updates om de sider og konti du administrerer. Ved at arbejde i Business Manager er du sikret at du altid poster, kommenterer og agerer på vegne af den virksomhed du administrerer. Samtidig kan du være sikker på at du ikke bliver distraheret af sjove videoer og spændende beskeder fra dine venner, så længe du arbejder.

 

Eksklusive features

Sidst men ikke mindst, kommer Business Manager også med et ekstra sæt features, som kun er tilgængelige gennem denne platform. Når du skifter til Business Manager, vil du kunne:

  • Skabe flere annonce-konti
  • Skabe annoncer til Instagram, fra en annonce-konto i Facebook
  • Dele Facebook Pixels
  • Bruge samme betalings-metode på tværs af konti

 

Vi kan egentligt ikke se nogen god grund til ikke at skifte, men er du stadig ikke helt overbevist, eller har du nogen spørgsmål skal du være velkommen til at kontakte os på 71913736 eller kontakt@cpcsocial.dk

 

Er der andre der kunne have glæde af artiklen? Du er velkommen til at dele den.